مواد لازم :برای 4 نفر

برنج :4 پیمانه/مرغ یا گوشت چرخ کرده:500 گرم/هویج :1 کیلو/شکر:یک دوم لیوان.

زعفران :1 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

هویج ها را پوست می کنیم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم.ان را با کمی روغن سرخ 

می کنیم و شکر را به ان اضافه می کنیم. مرغ را هم جداگانه می گذاریم تا پخته شود بعد از پخته شدن مرغ را هم ریش ریش می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم.برنج را ابکش می کنیم و برنج و مواد

مخلوط شده را لابه لایه هم دم می کنیم.

زعفران اب کرده را روی برنج،در قابلمه می ریزیم. کمی از زعفران را برای تزیین روی برنج،نگه 

می داریم.

برنج را در دیس می کشیم و با کمی زعفران و برنج و دارچین در صورت تمایل خلال بادام و پسته 

تزیین می کنیم.

(اگر خواستیم از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم انها را با پیاز چرخ می کنیم و با هم مخلوط می کنیم

و به صورت کوفته های ریز درست می کنیم و ان را سرخ می کنیم و با هویج مخلوط می کنیم).


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها