مواد لازم :

برنج:6پیمانه/زعفران:یک دوم قاشق چایخوری/عدس:3پیمانه/روغن :1پیمانه.

گوشت چرخ کرده:500گرم/فلفل و نمک :به میزان لازم/پیاز رنده شده: 2 عدد متوسط

طرز تهیه:

برنج را از قبل می شویید و با کمی نمک بگذارید خیس بخورد.عدس را از قبل خیس کنید و 

موقع پخت اب ان را عوض کنید و بگذارید تا بپزد. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده 

و نمک و فلفل مخلوط کنید. می توانید به صورت کوفته های ریز در اورید.

نصف روغن را در ماهیتابه ریخته و ان را روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود.

سپس گوشت یا کوفته های ریز شده را در ان سرخ کنید.یک لیوان اب و زعفران اب کرده

را به ان اضافه کنید تا پخته شود و نصف اب ان باقی بماند.

برنج را وقتی که می خواستید ابکش کنید،عدس پخته را هم اضافه کنید.ته قابلمه را کمی

روغن بریزید و برنج را روی ان بریزید و دم کنی را روی برنج قرار دهید و بگذارید تا دم بکشد.

در صورت تمایل می توان گوشت ها را روی برنج موقع کشیدن روی دیس ریخت روی قابلمه روی برنج بریزید تا با هم دم بکشند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها